TIPS Van de snellers 

Door de gevarieerde omgeving is het aantrekkelijk om op de Veluwe te verblijven. Omdat wij al jarenlang in deze omgeving wonen willen wij u wat leuke tips geven voor bezienswaardigheden in de buurt.

 

natuur

Vlakbij de camping is er een prachtig gebied met veel wandel- en fietsroutes. In de bossen zijn er mooie wegen aangelegd waardoor u met een gerust hart kan genieten van de natuur. 

Naast het overvloed aan bosgebied hebben wij een zandverstuiving en heidegebieden wat voor een aangename afwisseling zorgt. Ook wij zijn na al die jaren nog steeds niet uitgekeken op dit unieke landschap!

Onderweg zijn er genoeg plekken waar u even op adem kunt komen en kunt genieten van een bakje koffie met wat lekkers. Een favoriet van ons is Brasserie Dennenrhode. 

CULTUUR 

Het toeristische stadje Elburg is zeker het bezoeken waard. Elburg heeft zeshonderd monumenten en acht musea waardoor het erg in trek is.  Met de fiets bent u met ongeveer 15 minuten in Elburg.

De Hanzestad Zwolle ligt op ongeveer 20 minuten rijden. Zwolle beschikt over een oude binnenstad met veel bezienswaardigheden, gezellige terrassen en meer dan genoeg  winkels.

Binnen 20 minuten rijden bent u in Harderwijk. In Harderwijk kunt u vanaf de vernieuwde boulevard vol leuke restaurants zo de historische binnenstad binnenwandelen. 

WATER 

Met ongeveer 20 minuten fietsen bent u bij het Veluwemeer. Rondom dit meer zijn verschillende wandel- en fietsroutes en er zijn verschillende mogelijkheden voor recreatie zowel op als rondom het meer.

Ook kunt u in het 't Harde zelf verkoeling vinden in het  openluchtzwembad genaamd 'De Hokseberg'. Dit zwembad beschikt o.a. over twee grote glijbanen en ligweides met speeltoestellen. 

Op een onverwachte plek, middenin de bossen van Nunspeet, ligt 'de Zandeplas'. Dit gebied heeft een zandstrand met lig- en speelweide en een kiosk met terras. Met ongeveer 20 minuten fietsen bent u hier.